- NYHETER - FORUM - INFO/KONTAKT - FRÅGA BORDIN - HALL OF FAME - ARKIVET - DRÖMLIGAN - HOTEL YORBA -

SENASTE NYTT

08 11 17 - Modo 0, Skellefteå 6
Skellefteå AIK tog en gruvlig revansch för poängförlusten mot Djurgården senast. Modo blev totalt avklädda och när slutsignalen gick stod det hela 0-6 i matchprotokollet.
Skrivet av: Erik Rosberg

Läs mer...


08 11 13 - Färjestad 5, Skellefteå 2
Det som i media utmålas som svart november har dragit igång för Skellfteå AIK. Förlust i måndags och förlust ikväll. Färjestad var det starkare laget och vann matchen med
klara 5-2.
Skrivet av: Erik Rosberg

Läs mer...


08 11 10 - Rosberg och Lund fullföljer
Erik Rosberg och Mark Lund är era ciceroner genom denna måndagkväll den tionde november. Skellefteå AIK har bjudit precis lagom mycket motstånd mot Linköping och det är mörkt ute. 
Skrivet av: Hockeykultur

Läs mer...


08 11 10 - Linköping 5, Skellefteå 3
Tyngre, tuffare, tydligare spelande Linköping tog tre poäng i omstarten efter landslagsuppehållet. Skellefteå AIK var numret mindre i den här matchen och de 5-3 som matchen slutade speglade ganska väl övertaget ute på isen.
Skrivet av: Erik Rosberg

Läs mer...


Content Management Powered by CuteNews
 
NOTISER

[ 05 01 26]
Så var Derbykultur-sidan uppdaterad med statistik från höstens matcher. Länken har försvunnit från menyn ovan (nån måste ha postat upp en gammal version av förstasidan i något berusat och/eller illslugt tillstånd - jag svär mig i alla fall fri) men den finfina statistiken kan som vanligt hittas här <--- LÄNK som syns riktigt uselt, även genom Dima Tsvetkovs dyra diamantslipade kontaktlinser.
[Peter Westermark 04 10 31]
Andreas Paulsson stod för tre mål då Skellefteå storvann mot Uppsala med 10-1. Olow Sundström, ännu ett spöke från i våras, spelade upp till sin kapacitet i Uppsalas mål. Matchens största story var trots allt Carl-Johan Klints mirakelräddning i den första perioden där C-J rädddade laget efter att laget varit totalt överspelat efter en tekning. Det kan ha varit vändningen i Klints AIK karriär. Långa ovationer för prestationen och ett säkert spel var följdeffekten i kvällens match.
[Peter Westermark 04 10 04]
Teg överraskar inte bara på isen, nu visar klubben också att de har den mest uppenbara känslan för stil av alla hockeyklubbar i.. ja, i hela världen. Det fantastiska består av att klubben, under rubriken Tegshow (!), bjuder alla som heter Marklund eller Lundmark på gratis inträde i hemmamatchen mot Skellefteå. Det är bara måndag och oavsett vad som händer resten av veckan så vet vi att detta är veckans nyhet i AC-hockeyn.
[ 04 10 02]
Pasi Mustonen, mannen med de gräsliga sockarna, har lagt tränarkarriären på is och blivit rektor för John Bauer-gymnasiet i Skellefteå. Pasi blev känd som mannen som fick korrigeringsvätskan att flöda i Boden och som den ende hockeytränare i Skellefteå i modern tid som avtackats med en banderoll modell skitastor istället för en tunna med tjära och fjädrar. Lycka till Pasi!


 

ARTIKLAR


Till arkivet ->

MATCHRAPPORTER


Till arkivet ->


 
(c) 2001-2004 hockeykultur - kopiering förbjuden